Τσικνοπέμπτη έρχεται, όπως και να το κάνουμε το τζατζίκι από το τραπέζι μας, δεν πρόκειται να λείψει. Δείτε λοιπόν μία συνταγή για γρήγορο, γευστικό και σπιτικό τζατζίκι!
Υλικά:
1 μέτριο (σε μέγεθος) αγγούρι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200gr
1 κουταλάκι του τσαγιού ξίδι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
αλάτι, άνηθο
1,2 σκελίδες σκόρδο
Διαδικασία
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το ξύνουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το λάδι, το ξύδι και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για δύο ώρες!
Καλή όρεξη!
Υπέροχη συνταγή και το τζατζίκι θα το τιμήσω δεόντως, γιατί μ΄ αρέσει κι ας μυρίζω!Το πολύ-πολύ ν΄ ακολουθήσουν κι οι άλλοι!Ταιριάζει απόλυτα με τα ψητά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαρούμενη Κυριακή να περάσεις Irma μου και να ΄σαι πάντα καλά!:)
ΛΑΤΡΕΎΩ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!!!
Καλή εβδομάδα!!!
Ε, όχι και να λείψει το τζατζίκι! Πού θα κάνουν μακροβούτι οι πατούλες μου την Τσικνοπέμπτη;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά!
Σε περιέλαβα στην Βόλτα στη Γειτονιά #25 :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα!!!