Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Μάθε για σένα σύμφωνα με την Κέλτικη Αστρολογία

Σύμφωνα με την Κέλτικη παράδοση, όλοι μας πέσαμε στη γη από ένα δέντρο…

Βρες τα γενέθλιά σου, βρες το δέντρο σου και μετά δες παρακάτω για τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με την Κέλτικη Αστρολογία

  Leaves-falling

Ιαν 02 έως Ιαν 11 Έλατο
Ιαν 12 έως Ιαν 24 Φτελιά
Ιαν 25 έως Φεβ 03 Κυπαρίσσι
Φεβ 04 έως Φεβ 08 Λεύκα
Φεβ 09 έως Φεβ 18 Κέδρος
Φεβ 19 έως Φεβ 28 Πεύκο
Μαρ 01 έως Μαρ 10 Ιτιά
Μαρ 11 έως Μαρ 20 Λεμονιά
Μαρ 21 Βελανιδιά
Μαρ 22 έως Μαρ 31 Φουντουκιά
Απρ 01 έως Απρ 10 Μελία
Απρ 11 έως Απρ 20 Σφένδαμος
Απρ 21 έως Απρ 30 Καρυδιά
Μαί 01 έως Μαι 14 Λεύκα
Μαι 15 έως Μαι 24 Καστανιά
Μαι 25 έως Ιουν 03 Φλαμουριά
Ιουν 04 έως Ιουν 13 Γαύρος
Ιουν 14 έως Ιουν 23 Συκιά
Ιουν 24 Σημύδα
Ιουν 25 έως Ιουλ 04 Μηλιά
Ιουλ 05 έως Ιουλ 14 Έλατο
Ιουλ 15 έως Ιουλ 25 Φτελιά
Ιουλ 26 έως Αυγ 04 Κυπαρίσσι
Αυγ 05 έως Αυγ 13 Λεύκα
Αυγ 14 έως Αυγ 23 Κέδρος
Αυγ 24 έως Σεπ 02 Πεύκο
Σεπ 03 έως Σεπ 12 Ιτιά
Σεπ 13 έως Σεπ 22 Λεμονιά
Σεπ 23 Ελιά
Σεπ 24 έως Οκτ 03 Φουντουκιά
Οκτ 04 έως Οκτ 13 Μελία
Οκτ 14 έως Οκτ 23 Σφένδαμος
Οκτ 24 έως Νοε 11 Καρυδιά
Νοε 12 έως Νοε 21 Καστανιά
Νοε 22 έως Δεκ 01 Φλαμουριά
Δεκ 02 έως Δεκ 11 Γαύρος
Δεκ 12 έως Δεκ 21 Συκιά
Δεκ 22 Οξιά
Δεκ 23 έως Ιαν 01 Μηλιά

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (ο γενναίος)
Γενναίος και δυνατός. Άκαμπτος, ανεξάρτητος και ευαίσθητος, που δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Κρατάει τα πόδια του στο έδαφος. Άνθρωπος της δράσης.

ΓΑΥΡΟΣ (το καλό γούστο)
Ψυχρή ομορφιά, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, έχει καλό γούστο, τείνει προς τον εγωισμό, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει. Λογική και πειθαρχημένη ζωή. Ψάχνει για ευγένεια, ένα συναισθηματικό σύντροφο και την αναγνώριση. Ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, σπανίως είναι ευχαριστημένος με τα αισθήματά του. Δύσπιστος με τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του. Πολύ ευσυνείδητος.

ΕΛΑΤΟ (ο μυστηριώδης)
Εκπληκτικό γούστο, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ. Αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, είναι μελαγχολικός και πεισματάρης. Τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του. Κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής. Έχει πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς και είναι πολύ αξιόπιστος.

ΕΛΙΑ (η σοφία)
Αγαπάει τον ήλιο, έχει ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, με καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, χωρίς ζήλιες. Αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων.

ΙΤΙΑ (η μελαγχολία)
Ωραίος, αλλά γεμάτος μελαγχολία. Ελκυστικός, πολύ ευσυγκίνητος, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, με υψηλό γούστο. Αγαπάει τα ταξίδια, ονειροπόλος, ακούραστος, ιδιότροπος αλλά ειλικρινής. Μπορεί να επηρεαστεί, αλλά δεν είναι εύκολος για συμβίωση. Απαιτητικός, με καλή διαίσθηση. Υποφέρει στην αγάπη, αλλά βρίσκει μερικές φορές έναν σύντροφο άγκυρα.

ΚΑΡΥΔΙΑ (το πάθος)
Άκαμπτος, παράξενος και γεμάτος αντιθέσεις. Συχνά εγωιστής, επιθετικός, αριστοκράτης, με ανοιχτούς ορίζοντες. Απρόσμενες αντιδράσεις, αυθόρμητος, φιλοδοξία χωρίς όρια. Δεν προσαρμόζεται εύκολα σαν χαρακτήρας, δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος. Δεν τον συμπαθούν συχνά, αλλά πολλές φορές τον θαυμάζουν. Πολυμήχανη στρατηγική. Πολύ ζηλιάρης και φλογερός, χωρίς συμβιβασμούς.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ (η ειλικρίνεια)
Ασυνήθιστης ομορφιάς, δεν θέλει να εντυπωσιάζει. Έχει πολύ καλά αναπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Ζωντανός, ενδιαφέρεται για τους άλλους, ένας γεννημένος διπλωμάτης αλλά ερεθίζεται εύκολα και είναι ευαίσθητος στην παρέα, συχνά λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης. Μερικές φορές ενεργεί με υπεροχή. Νιώθει ότι δεν γίνεται κατανοητός. Αγαπάει μόνο μία φορά, έχει δυσκολίες στην εύρεση συντρόφου.

ΚΕΔΡΟΣ (η πεποίθηση)
Σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια. Καλή υγεία. Ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους. Πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιής αισιοδοξία. Περιμένει για την μία και αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (η πίστη)
Δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ό,τι έχει η ζωή να δώσει. Ικανοποιημένος, αισιόδοξος. Επιθυμεί να αποκτήσει πολλά χρήματα και αναγνώριση. Μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, αλλά πιστός. Ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός και απρόσεχτος.

ΛΕΜΟΝΙΑ (η αμφιβολία)
Δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, τείνει προς την τεμπελιά και την αδράνεια. Μαλακός και εύκαμπτος, κάνει θυσίες για τους φίλους. Έχει πολλά ταλέντα, αλλά δεν είναι αρκετά επίμονος ώστε να τα κάνει να ανθίσουν. Συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης, αλλά πιστός.

ΛΕΥΚΑ (η αβεβαιότητα)
Εμφάνιση πολύ προσεγμένη, αλλά χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση. Γενναίος μόνο εάν είναι απαραίτητο. Χρειάζεται καλή διάθεση και ευχάριστο περίγυρο. Πολύ επιλεκτικός, συχνά μοναχικός, έχει μεγάλη εχθρότητα. Καλλιτεχνική φύση, καλός οργανωτής, τείνει στην φιλοσοφία και είναι αξιόπιστος σε κάθε κατάσταση. Παίρνει την συνεργασία πολύ στα σοβαρά.

ΜΕΛIΑ (η ευαισθησία)
Γεμάτος γοητεία, εύθυμος, προικισμένος, χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή. Αγαπάει την ζωή και την κίνηση, την ανησυχία, ακόμα και την περιπλοκή. Είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, με καλό γούστο, καλλιτεχνικός, φλογερός, συναισθηματικός. Κάνει καλή παρέα, αλλά δεν συγχωρεί.

ΜΗΛΙΑ (η αγάπη)
Λεπτή φυσιογνωμία, με πολύ γοητεία και ωραία εμφάνιση. Ελκυστικός με ευχάριστη αύρα, ερωτότροπος, περιπετειώδης και ευαίσθητος. Πάντα ερωτευμένος, θέλει να αγαπάει και να αγαπιέται, πιστός και τρυφερός σύντροφος, πολύ γενναιόδωρος. Έχει επιστημονικά ταλέντα. Ζει για το σήμερα, ένας ελεύθερος από έγνοιες φιλόσοφος με φαντασία.

ΟΞΙΑ (ο δημιουργικός)
Έχει καλά γούστα, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την υλιστική, καλή οργάνωση της ζωής και της καριέρας του. Οικονομικός, καλός ηγέτης, δεν παίρνει μη απαραίτητα ρίσκα, λογικός. Αποτελεί θαυμάσια συντροφιά για μιά ζωή. Τρελαίνεται να κρατιέται σε φόρμα (δίαιτες, σπορ, κλπ.)

ΠΕΥΚΟ (ο σχολαστικός)
Αγαπάει την ευχάριστη παρέα, πολύ απότομος, ξέρει πώς να κάνει την ζωή άνετη, πολύ δραστήριος, φυσικός, καλή παρέα, αλλά σπάνια φιλικός. Ερωτεύεται εύκολα, αλλά το πάθος του σβήνει γρήγορα, εγκαταλείπει εύκολα. Όλα τον απογοητεύουν μέχρι να βρει το ιδανικό του. Άξιος εμπιστοσύνης, πρακτικός.

ΣΗΜΥΔΑ (η έμπνευση)
Ζωντανός, ελκυστικός, κομψός, φιλικός, απαιτητικός, μετριόφρων, δεν του αρέσει τίποτα το υπερβολικό. Απεχθάνεται το χυδαίο, αγαπάει την ζωή στην φύση και στην ηρεμία. Όχι πολύ παθιασμένος, γεμάτος από φαντασία. Με λίγη φιλοδοξία. Δημιουργεί μία ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΣΥΚΙΑ (η ευαισθησία)
Πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος. Δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα. Λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά, έχει πρακτικά ταλέντα και είναι έξυπνος.

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (O ανεξάρτητος νους)
Ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και πρωτοτυπία. Ντροπαλός και επιφυλακτικός. Φιλόδοξος, περήφανος, με αυτοπεποίθηση και πεινασμένος για νέες εμπειρίες. Μερικές φορές είναι νευρικός. Έχει πολλά κόμπλεξ, διαθέτει καλή μνήμη και μαθαίνει εύκολα. Μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει.

ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ (η φιλοδοξία)
Ασυνήθιστα ελκυστικός, ζωντανός, αυθόρμητος. Απαιτητικός, δεν τον απασχολεί η κριτική, φιλόδοξος, ευφυής και ταλαντούχος. Του αρέσει να παίζει με την μοίρα του. Μπορεί να γίνει εγωιστικός. Είναι αξιόπιστος και πολύ έμπιστος. Συνετός εραστής, καμιά φορά το μυαλό εξουσιάζει την καρδιά, αλλά παίρνει στα σοβαρά μια σχέση.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (ο ασυνήθιστος)
Γοητευτικός, χωρίς απαιτήσεις, πολύ κατανοητικός, ξέρει πώς να κάνει εντύπωση. Ενεργός αγωνιστής για κοινωνικούς σκοπούς, δημοφιλής. Μελαγχολικός και παράξενος εραστής. Ειλικρινής, και επιεικής σύντροφος. Ακριβής αίσθηση της δικαιοσύνης.

ΦΤΕΛΙΑ (ο ευγενής)
Ευχάριστη όψη, ρούχα με καλό γούστο, λογικές απαιτήσεις. Τείνει να μην ξεχνάει λάθη, εύθυμος, του αρέσει να οδηγεί τους άλλους και όχι να υπακούει. Ειλικρινής και πιστός σύντροφος. Του αρέσει να παίρνει αποφάσεις για τους άλλους. Ευγενής, γενναιόδωρος, καλή αίσθηση του χιούμορ, πρακτικός.

funday.gr

2 σχόλια:

  1. Μπράβο, πολύ μου άρεσε, ο συμβολισμός με τα δένδρα! Με δείχνει καστανιά και ναι, μου ταιριάζει σχεδόν εντελώς.Φιλιά και καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Γεωργία μου! Καλό τριήμερο και σε σένα!!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...