Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss: 3η Εβδομάδα!!


-->



Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση...
ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά φορτωμένη και ο χρόνος μου πραγματικά περιορισμένος. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν ευχάριστα γεγονότα – αν και δεν ξέρω κατά πόσον πρέπει να αισθάνομαι χαρούμενη. Βλέπω και ακούω γύρω μου τόσες δυσάρεστες ειδήσεις που σχεδόν νιώθω ένοχη που εγώ καταφέρνω ακόμα να δουλεύω, να καλύπτω τις ανάγκες μου και ίσως να κάνω και κάποιες σπατάλες που μπορεί για άλλους να φαντάζουν τουλάχιστον “κραυγαλέες” μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι μέχρι τώρα σ' όλη τη ζωή μου ήμουν αυτό που λέμε “σπιτόγατη” δεν μου άρεσαν οι έξοδοι, ούτε οι εκδρομές και φυσικά ούτε λόγος για ταξίδια τα οποία πραγματικά με φόβιζαν. Να μπω σε αεροπλάνο, απαπα... Εδώ και δυο χρόνια όμως αυτό ξαφνικά άλλαξε. Νιώθω τόσο έντονα την ανάγκη να επισκεφτώ μια άλλη χώρα, να δω ένα άλλο χρώμα, να κάνω κάτι διαφορετικό... που αυτή η ανάγκη υπερνίκησε όλους τους φόβους μου. Πέρσι τα Χριστούγεννα στο πρώτο αεροπορικό μου ταξίδι παρόλο που ο ουρανός ήταν τόσο συννεφιασμένος που ενώ προσγειωνόμαστε δεν βλέπαμε τίποτα, δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή! Πολύ περίεργο πράγμα που μ' έκανε να συνειδητοποιήσω ότι τελικά όλα είναι στο μυαλό μας! Τέλος πάντων! Η ξεχωριστή στιγμή αυτής της εβδομάδας συνδέεται με το φετινό μου πρωτοχρονιάτικο ταξίδι! Έκλεισα λοιπόν τα εισιτήριά μας – για μένα και την οικογένειά μου – και το σπίτι που θα μείνουμε. Αυτή η διαδικασία μου αρέσει πάρα πολύ και με κρατάει σε μια όμορφη αγωνία περιμένοντας να έρθει ο καιρός να φύγω... Η διαμονή μας γίνεται σε σπίτι για πολλούς λόγους: καταρχήν στοιχίζει πολύ φθηνότερα! Ύστερα έχουμε την δυνατότητα να μαγειρέψουμε οπότε γλυτώνουμε επιπλέον χρήματα από το να πρέπει να τρώμε δυο-τρεις φορές την ημέρα έξω. Πάμε στο σούπερ – μάρκετ, ψωνίζουμε ότι θα ψωνίζαμε κι αν ήμασταν στο σπίτι μας και απλώς βγαίνουμε κι επισκεπτόμαστε μουσεία, μαγαζιά και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον. Υπήρξε και δεύτερο θετικό γεγονός! Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, για την επιβράβευση μιας εργασίας μου! Για μένα είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται ο κόπος μου και εννοείται πώς αυτή η είδηση μου έφτιαξε την ημέρα. Ο λόγος που το αναφέρω δεύτερο στη σειρά είναι απλώς ότι τα αναφέρω με την χρονική σειρά που συνέβησαν τα γεγονότα. Κάπου εδώ λοιπόν σας αφήνω καλές μου μπλογκοφιλενάδες και … μέχρι την άλλη εβδομάδα... πολλά φιλιά και να είμαστε όλοι καλά!

*Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης της φίλης Κατερίνας, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:


11 σχόλια:

  1. Τα νέα σου είναι τέλεια!!! Κι εγώ θέλω ταξιδάκι!!!! :) Συγχαρητήρια και για το νέο στη δουλειά, φυσικά είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Εύη μου! Σου εύχομαι ολόψυχα να προγραμματίσεις κι εσύ ένα ταξιδάκι για όπου σου αρέσει! :))

      Διαγραφή
    2. αχ μακάρι!! ευχαριστώ για την ευχή, φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  2. Σου εύχομαι μόνο θετικες και όμορφες ειδήσεις,καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα ευχάριστα σου εύχομαι!! Είναι τέλειο να αναγνωρίζεται ο κόπος και η δουλειά μας!! Όσο για το ταξίδι! Μπράβο σας και να περάσετε όμορφα!! Ενοχή δεν χρειάζεται αν είναι δυνατόν!! χιχι!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Χριστινάκι μου για τα καλά σου λόγια! Να είσαι πάντα καλά και να καλή πρόοδο! :))

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την επιβράβευση!
    Καλά να περάσετε στο πρωτοχρονιάτικο ταξίδι σας και να έχεις πάντα ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σου!

    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Πέρασα να διαβάσω τα κατορθώματα της Σουλτάνας, αλλά ήταν πολύ μεγάλο και το άφησα για το βράδυ που θα κοιμηθούν τα παιδιά να το ευχαριστηθώ! Φιλιά! :))

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την επιβράβευση!!Πάντα επιτυχίες!!Όσο για το ταξίδι έκανες πολύ καλή επιλογή πιστεύω!!Καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κατερίνα μου! Εύχομαι να είναι όλα καλά μέχρι τότε και να καταφέρω να πάω, γιατί όπως πάνε τα πράγματα... πολύ φοβάμαι!!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...