Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss 2η Εβδομάδα


-->



2η εβδομάδα του diary of bliss και περίμενα να περάσει όλη η εβδομάδα μήπως συμβεί κάτι, αλλά … δεν υπάρχει μια ξεχωριστή στιγμή που συνέβη κάτι διαφορετικό! Δεν πτοούμαι καθόλου! Φύση αισιόδοξος άνθρωπος συνηθίζω να βλέπω την καλή πλευρά της ζωής και να αφήνω πίσω τα δυσάρεστα! Και μάλιστα το πιο ευχάριστο γεγονός είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπάρχουν ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ! Αυτό και μόνο έχει μεγάλη αξία. Παρά το γεγονός ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ φορτωμένη για μένα, κατάφερνα – έστω και την τελευταία στιγμή – να τελειώνω όσα έπρεπε να τελειώσουν, κατάφερα να παραδώσω σημαντικές εργασίες και email – ενώ χάλασαν ως δια μαγείας όλα τα κομπιούτερ στο σπίτι – κατάφερα – με τη βοήθεια της ΑΝΤΑΣ φυσικά που είναι πολύ οργανωτική και πρώτη νοικοκυρά – να βάλω μια τάξη στο σπίτι μου!!! και κατάφερα να “κλέψω” χρόνο και να κάνω δυο-τρια μπάνια στη θάλασσα που με χαλαρώνουν!
Ε!! Ας ας μην είμαστε κι αχάριστοι! Τουλάχιστον εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με όλα αυτά και να πω και την αλήθεια μου, δεν έχω περισσότερες απαιτήσεις από τη ζωή μου!!

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, να είστε όλοι καλά!! Φιλάκια!

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα ,μια χαρά η εβδομάδα σου ,καλύτερα η ρουτίνα απο τα δυσάρεστα ,βέβαια άν έχει ευχάριστα είναι καλύτερα αλλα....δεν μας τυχαίνουν και πολλα δυστυχώς.Σου εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Νέλη μου! Κι εγώ ευχαριστημένη είμαι και λέω και Δόξα τω Θεώ!

      Διαγραφή
  2. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα, κ η ευτυχία στην εκτίμηση των όσων έχουμε! Καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγα τα λες αυτά;;; Μόνο και μόνο ότι δεν υπήρχαν δυσάρεστα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός!! Παρέδωσες εργασίες,έκανες και μπανάκια..Έχω να πάω στην θάλασσα κάτι λιγότερο από μήνα και όλο το καλοκαίρι έκανα ελάχιστα μπάνια εξαιτίας προβλήματος υγείας..Οπότε όπως πολύ σωστά είπες μην είμαστε αχάριστοι!!Να εκτιμάμε τα πάντα! Συμφωνώ με την Χριστίνα,η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα! Καλό σαβ/κο φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που δεν μπόρεσες να κάνεις πολλά μπάνια φέτος:( Η ομορφιά πραγματικά βρίσκεται δίπλα μας, αρκεί να γυρίσουμε και να την κοιτάξουμε! Η ευτυχία αποτελείται από μικρές στιγμές που πολλές φορές δεν εκτιμούμε... Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, καλό Σαββατοκύριακο και φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Μια χαρά σε βρίσκω!! Στο πνεύμα της Πολυάννα (το ξέρεις το βιβλίο φαντάζομαι)!! Και μόνο που δεν υπήρχαν δυσάρεστα, αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ όμορφη :)
    Καλό σ/κο να έχεις Irma !!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χριστίνα! Την Πολυάννα δεν την ξέρω και μάλλον θα πρέπει να την μάθω... ειδικά αν πρόκειται για βιβλίο με αισιόδοξα μηνύματα! Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  5. Μια χαρά όλα Ιρμα μου, δεν παραπονιόμαστε όταν όλα είναι ήρεμα έως και βαρετά. Πολύ όμορφα τακτοποίησες τις δουλειές της βδομάδας σου. Ακόμα και τις βουτιές σου έκανες. Σου εύχομαι καλό και ήρεμο φθινόπωρο.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης Μαρία μου! Καλό φθινόπωρο! Ξέρεις, έχω υιοθετήσει το ξένο ρητό που λέει: "No news, good news!!" και το πιστεύω απόλυτα, αφού δυστυχώς τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα. Άρα όπως το λες η ηρεμία έως και η βαρεμάρα είναι προτιμότερη από τα δυσάρεστα! Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απλά τέλειο να σου συμβαίνουν όμορφα πράγματα!!! εύχομαι πάντα καλά!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Εύη! Τα όμορφα πράγματα είναι τις περισσότερες φορές μέσα στην καθημερινότητά μας. Αρκεί να μην μιζεριάζουμε και να τα εκτιμάμε! Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  8. Μια χαρά ακούγονται όλα! Είναι ωραία να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Νομίζω όμως ότι κι εσύ έτσι λειτουργείς, αφού είδες θετικά ακόμα και το γεγονός ότι έκλεισε η δουλειά σου... Θετική σκέψη πάνω απ' όλα!!! :))

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...