Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

CRAZY GIVEAWAY!



Γειά σας, αγαπημένοι μου μπλογκοφίλοι.
Επειδή τα καλά νέα πρέπει να προβάλλονται, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που σε μένα τουλάχιστον φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο. Η εταιρεία Firmoo προσφέρει δωρεάν γυαλιά!


Αν λοιπόν κι εσείς έχετε βαρεθεί τα παλιομοδίτικα γυαλιά σας, ίσως είναι ευκαιρία να τα αντικαταστήσετε και να δείτε τα νέα, και ιδιαίτερα μοδάτα που προσφέρει η Firmoo. Εξάλλου, οι γιατροί συνιστούν να εξετάζουμε την όρασή μας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της μειωμένης όρασης που μπορεί να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο όταν συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε μια παλιά συνταγή. Παρόλο που όλοι το ξέρουμε αυτό, κάτι η κρίση κάτι τα μειωμένα εισοδήματά μας και οι αυξημένες υποχρεώσεις μας, δεν μας επέτρεπαν αυτή την «σπατάλη»! Έχοντας κι εγώ η ίδια αυτό το πρόβλημα, προσπαθώντας να βρω μια λύση έπεσα πάνω σ’ αυτή την προσφορά. Η Firmoo προσφέρει δωρεάν  γυαλιά (σκελετό + φακούς + ταχυδρομικά = 0). Προσφέρει επίσης εκπτωτικά κουπόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να αποκτήσουμε νέα γυαλιά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά της Firmoo!

Επιπλέον, αν είστε πελάτης για πρώτη φορά, μπορείτε να πάρετε το πρώτο ζευγάρι δωρεάν, πληρώνοντας μόνο ένα μίνιμουμ ποσό των 6.95$ για τα ταχυδρομικά.
Αλλά ακόμα κι αν χάσετε το δωρεάν ζευγάρι, μην απογοητευτείτε, καθώς υπάρχει άλλη μια προσφορά περιορισμένου χρόνου με έκπτωση 20% για τον σκελετό και τα ταχυδρομικά έξοδα. 


Ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα με τα μάτια σας, ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, νομίζω ότι είναι απαραίτητο τώρα το καλοκαίρι!

Δεν είναι υπέροχο; Ρίξτε μια ματιά  και καλή τύχη!
http://www.firmoo.com/z/crazy-giveaway.html

6 σχόλια:

  1. (Καλέ, εγώ έχω σαρώσει ό,τι κυκλοφορεί σε giveaway τον τελευταίο καιρό, οπότε είπα να επέχω για λίγο!!!)
    Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετάσχουν!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά σε εσένα και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Γιάννα, νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία, έτσι όπως έχουν καταντήσει οι τιμές εδώ, πρέπει να κυνηγάμε τις ευκαιρίες.
      Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Τώρα επισκέφτηκα τη σελίδα και είδα τις τιμές... Σνιφ! Μόλις πριν ένα μήνα άλλαξα γυαλιά και φυσικά αυτά που έδωσα, ουδεμία σχέση έχουν με τις τιμές που είδα στο site. Στα υπόψιν λοιπόν για την επόμενη φορά (ή μήπως να πάρω κι ένα δεύτερο ζευγάρι καλού κακού;)
    Πολύ ωραία και χρησιμότατη η ανάρτησή σου Irma μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σελ. Κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα. Έδωσα του κόσμου τα λεφτά για ένα ζευγάρι γυαλιά που δεν είναι και ότι καλύτερο! Νομίζω ότι μπορείς να δοκιμάσεις να έχεις και ένα δεύτερο, και που ξέρεις μπορεί και να είσαι η τυχερή που θα κερδίσεις. Εξάλλου, όπως γράφω πιο πάνω, αν δεν έχεις ξαναψωνίσει από εκεί και ψωνίζεις για πρώτη φορά θα πληρώσεις μόνο τα ταχυδρομικά! Οπότε νομίζω ότι αξίζει!!
      Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Hey honey, thanks for your comment on my blog, I'm following you back :), xoxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...