Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

5 trends που πρέπει να σταματήσετε πλέον να φοράτε


Πρόσφατα είδαμε τα trends της Άνοιξης του 2013, και πλέον ήρθε η στιγμή να δούμε την άλλη όψη του νομίσματος, δηλαδή τα trends που ήταν στην μόδα αλλά σιγά σιγά φεύγουν από το προσκήνιο. Η μόδα ως γνωστόν άλλωστε κάνει κύκλους και αυτό που μέχρι πριν λίγο ήταν in πλέον θα είναι εκτός.
Φυσικά δεν πρέπει να σταματάμε να φοράμε κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν είναι πια στη μόδα, όμως καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ποια από τα trends που επικράτησαν, πλέον δεν θα φοριούνται με τον ίδιο ενθουσιασμό.

1. Peplum
Για λίγο καιρό το peplum φαινόταν σαν να ήταν η απάντηση σε όλα τα προβλήματα της μόδας. Ωστόσο, η εμμονή με οτιδήποτε αφορά το peplum σιγά σιγά μπαίνει στο περιθώριο και τώρα έχουν γίνει ένα από τα top trends που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε. Αν παρολ’ αυτά σας αρέσει να έχετε αυτή την θηλυκότητα του συγκεκριμένου trend, αντικαταστήστε αυτή τη σεζόν τα peplum μπλουζάκια σας με αυτά που έχουν βολάν σε σχήμα καταρράκτη.
2. Mullet Hems
Trends που πρέπει να σταματήσετε πλέον να φοράτε (2)
Μια ακόμη τάση που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε είναι τα τύπου mullet. Για παράδειγμα αυτά τα φορέματα, οι φούστες, οι μπλούζες που είναι κοντές μπροστά και μακριές πίσω. Τα ρούχα με μικρή διαφορά ύψους δεν είναι πρόβλημα, αποφύγετε όμως τις υπερβολές.
3. Wedge Sneakers
Τα wedge sneakers της σχεδιάστριας Isabel Marant έγιναν τάση της μόδας και πριν καλά καλά το καταλάβουμε υπήρχαν παντού. Αυτή την εποχή, αν θελήσετε να διατηρήσετε την τάση sport chic, απλά μείνετε καλύτερα στα κλασικά αθλητικά μποτάκια και τα αθλητικά σας παπούτσια.
4. Oxblood
Trends που πρέπει να σταματήσετε πλέον να φοράτε (3)
Το Oxblood ήταν το must χρώμα στη μόδα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, ωστόσο, υπήρχε μια υπερβολή σε αυτή την τάση. Πλέον βλέπουμε πως την θέση του παίρνουν οι τόνοι των πολύτιμων λίθων και οι έντονες αποχρώσεις. Νιώστε λοιπόν ελεύθερες και φορέστε ένα έντονο κόκκινο σύνολο με σορτς ή ένα φόρεμα στο πράσινο της θάλασσας! Οτιδήποτε προτιμάτε.
5. Παντελόνια Drop Crotch
Τα παντελόνια drop crotch είναι πιθανόν ένα από αυτά τα πράγματα που λατρεύουμε να μισούμε ή μισούμε να λατρεύουμε. Για ένα μεγάλο διάστημα τα παντελόνια drop crotch ήταν αποκλειστικότητα των γυναικών. Αλλά από τη στιγμή που άρχισαν να τα φοράνε και οι άνδρες, ήρθε και η στιγμή να πείτε ως εδώ ήταν!


2 σχόλια:

  1. Ουαααα! Τις μισές ορολογίες δεν τις ξέρω! (φαντάσου πόσο άσχετη είμαι και με τα υπόλοιπα!) Πες μου μόνο τί είναι τα παντελόνια Drop Crotch, μιας που το μόνο που φοράω είναι παντελόνια, όχι φούστες ή φορέματα.
    Είναι δεν είναι μόδα, τα αθλητικά μου δεν τα αποχωρίζομαι! Βέβαια ένα + παραπάνω τώρα που είναι περισσότερο αποδεκτά, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτά θα φόραγα!
    Πολλά φιλιά Irma μου! Καλό μήνα να έχεις! Όμορφο και χαρούμενο! Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Selcouth και καλό σου μήνα! Τα παντελόνια drop crotch είναι αυτά που στη μέση είναι μακριά σαν να φοράς βράκα,
      Τα φορέσαμε όλοι πολύ - τουλάχιστον εγώ το φόρεσα - αλλά τώρα τέλος.
      Αν δεν κατάφερα να σε κάνω να καταλάβεις ποιο είναι βάλε στο γοογλε αυτή τη λέξη και εικόνες και θα τα δεις.
      πολλά φιλιά να έχεις μια όμορφη μέρα.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...