Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Έχετε Windows 7; ΜΗΝ εγκαταστήσετε το update 2823324!

Αν και μάλλον δεν θα σας προλάβαμε, αφού το συγκεκριμένο update έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες, αν – ευτυχώς – παραλείψατε να κάνετε update τα Windows 7 σας… Ξεχάστε το!
New_Windows_Logo.jpg
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Microsoft, αυτό το update των Windows 7 καταλήγει να οδηγεί σε προβλήματα, αντί να τα επιλύει ή να βελτιώνει με κάποιο τρόπο το λειτουργικό σύστημα. Και προτείνει όποιος το εγκατέστησε, να προβεί άμεσα στην απεγκατάσταση του.
Αν και αρκετοί που το δοκίμασαν δεν έχουν συναντήσει προβλήματα μαζί του, δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκίνησαν να συναντούν μηνύματα σχετικά με σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα. Κατά τη Microsoft, το πρόβλημα συναντάται όταν υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές εγκατεστημένες στα Windows 7. Και ακριβώς για αυτό δεν επηρεάζει όλους τους χρήστες, μα μόνο όσους (α)τυχαίνει να τις χρησιμοποιούν.
Αν και δεν κατονόμασε αρχικά τις εφαρμογές με τις οποίες συναντάται… ασυμφωνία, οι οδηγίες που παρείχε ο Dustin Childs, group manager στην ομάδα Microsoft Trustworthy Computing, για το πώς να αφαιρέσει κανείς το update, ανέφεραν πως μπορεί να κάνει τα Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations και Kaspersky Anti-Virus for Windows Servers, στις εκδόσεις 6.0.4.1424 και 6.0.4.1611 να παρουσιάσουν τα προαναφερθέντα μηνύματα σφαλμάτων.
Προσέξτε, επίσης, πως αν και η ίδια η Microsoft προτείνει την αφαίρεση του προβληματικού update από τους υπολογιστές όπου έχει εγκατασταθεί, μέχρι την… τελευταία φορά που κοιτάξαμε (και γράφτηκε αυτό το post) εξακολουθούσε να διατίθεται μέσω του Windows Update – οπότε, μην νομίσετε, αφηρημένοι, πως το πρόβλημα έχει λυθεί και το εγκαταστήσετε. Όπου δείτε τον αριθμό 2823324… Απλά προσπεράστε τον!
unregistered.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...