Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Ενημερωτική Διημερίδα | Αντιμετώπιση του Καρκίνου του μαστού στις 19-20 Απριλίου.


Ενημερωτική Διημερίδα με στόχο την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του μαστού, στις 19 και 20 Απριλίου διοργανώνουν η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Διημερίδας θα πραγματοποιηθούν εκλαϊκευμένες Ομιλίες Ενημέρωσης του Κοινού από ειδικούς στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 10.00-12.30, ενώ επιπλέον η Διημερίδα περιλαμβάνει:
α) Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού σε όσες γυναίκες το επιθυμούν
β) Δωρεάν ενημέρωση από ειδικούς
γ) Δωρεάν εξέταση με υπερήχους και
δ) Ψηφιακή Μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο (η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών θα τις εκτελέσει με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης, δηλαδή 25 ευρώ ανά μαστογραφία).
Μάλιστα, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρο που προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. στο 2 ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής).
(Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας)
Πληροφορίες: 210 7258550 και 210 7227488.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή κίνηση!

    Αν μη τι άλλο η υγεία πάνω απ' όλα αλλά ακόμη και τα δημόσια νοσοκομεία έχουν γίνει απαγορευτικά!!!

    Σ' ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...