Κυριακή 21 Απριλίου 2013

7 ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013


Ξεκινήσατε να φοράτε τα ανοιξιάτικα trends; Τα φωτεινά στυλ και τα εκπληκτικά μακιγιάζ που κυριάρχησαν στις πασαρέλες, καθώς και αυτά που έχουν αναδείξει οι make-up artists των διάσημων γυναικών; Αν όχι, και αν δεν είχατε χρόνο για να αναλύσετε όλα αυτά ή να ανακαλύψετε ποια χρώματα θα κάνουν εμφανέστατη την παρουσία τους αυτή την εποχή, δείτε 7 ανοιξιάτικα look κλειδιά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.
1. Υπέροχες μπλε αποχρώσεις…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (2)

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις της άνοιξης του 2013 είναι το μπλε. Ένα trend πολύ εύκολο για να ακολουθήσετε, απλά επενδύοντας σε μερικές σκιές ματιών και eyeliners σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, τις οποίες στην συνέχεια θα συνδυάσετε μεταξύ τους. Ένα φωτεινό aqua eyeliner ταιριάζει απόλυτα με μια μπλε παστέλ σκιά, ενώ για το βραδινό σας μακιγιάζ καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μια ανάμειξη γαλάζιου με navy σε όλο το μάτι. Για να το διατηρήσετε στο στυλ που πρότειναν οι διάσημοι οίκοι μόδας στις πασαρέλες τους, αποφύγετε το eyeliner στο κάτω βλέφαρο σας, και αντ’ αυτού προσθέστε μια λάμψη από το concealer σας.
2. Μεταλλικές σκιές…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (3)

Το smoky eye είναι και επισήμως εκτός μόδας, έτσι αντί για σκούρα μάτια, δημιουργήστε ένα αντίστοιχο μακιγιάζ με δόσεις χρώματος, όπως η Chanel. Δοκιμάστε να υπογραμμίσετε τα μάτια σας με ένα λεπτό eyeliner και να προσθέσετε μια ανοιχτόχρωμη ασημί σκιά κατά μήκος του ματιού σας, φτάνοντας μέχρι και το φρύδι. Στη συνέχεια απλώστε κάτω από το μάτι το eyeliner σας και προσθέστε λίγη μάσκαρα. Επίσης, το bronze μπορεί να αποτελέσει μια ακόμη επιλογή γι’ αυτό το look, όπως και τα παστέλ που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαίνεται, γι’ αυτό μην διστάσετε να το δοκιμάσετε.
3. Eyeliner με μύτη…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (4)

Υπάρχουν πολλά είδη πινέλων για το eyeliner, όπως και πάρα πολλά έντονα χρώματα για να επιλέξετε. Το χρώμα βέβαια που θα επικρατήσει φέτος την άνοιξη δεν είναι άλλο από το Navy. Αυτά που μοιάζουν με στυλό κάνουν την εφαρμογή του παιχνιδάκι, ενώ το μέγεθός τους τα κάνει ιδανικά για να τα έχετε στην τσάντα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εφαρμόσετε στο πάνω βλέφαρο δημιουργώντας μια ανοδική μύτη στο τελείωμα του και είστε έτοιμες. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ σας πιο βραδινό, μπορείτε να κάνετε και μια λεπτή γραμμή στο κάτω βλέφαρο.
4. Μεγάλα φρύδια…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (5)

Η μόδα θέλει τα φρύδια έντονα αυτή την Άνοιξη, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο στον επανασχεδιασμό τους. Η κορυφαία τάση της μόδας είναι τα μεγάλα φρύδια, τα οποία τονίζουν το πρόσωπο χωρίς να απαιτείται πολύ φροντίδα για την συντήρηση τους. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε έναν ειδικό και εξασφαλίστε πως και τα δύο φρύδια θα κρατηθούν έντονα και συμμετρικά. Το μόνο που απομένει είναι να τα συντηρείτε στο σωστό σχήμα και τιθασευμένα, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών στην απόχρωση που σας ταιριάζει καλύτερα.
5. Αψεγάδιαστο μακιγιάζ…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (6)

Το φωτεινό δέρμα είναι πολύ της μόδας αυτήν την Άνοιξη και αν και χρειάζεται κάποια προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο σε όλες. Κρατήστε λοιπόν την περιποίηση της επιδερμίδας σας σε τάξη και σιγουρευτείτε πως βάζετε καθημερινά κρέμα. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια πολύ καλή ενυδατική με χρώμα, απλώστε την και προσθέστε concealer για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.
6. Ρουζ…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (7)

Το φυσικό look είναι κορυφαία τάση, γι’ αυτό προσπαθήστε να απλώσετε το ρουζ σας λιγότερο τέλεια. Αποφύγετε τα ζυγωματικά και αντ’ αυτού εφαρμόστε το χρώμα γύρω από τα χαρακτηριστικά σας. Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε τις σκούρες αποχρώσεις και τα φωτεινά ρουζ και να υιοθετήσετε μια παλέτα με nude αποχρώσεις του χάλκινου, του καφέ και του φυσικού, οι οποίες ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο το look σας, επιλέξτε ένα ρουζ που περιέχει σωματίδια που αντανακλούν το φως, για να σας δώσει μια δροσερή όψη.
7. Φωτεινά χείλη…
Ανοιξιάτικα look κλειδιά για το 2013 (8)


Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και τα ευκολότερα ανοιξιάτικα looks του 2013. Κρατήστε το υπόλοιπο look σας φυσικό και φρέσκο και φορέστε απλά ένα έντονο, φωτεινό κραγιόν με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Μην κρύβεστε πίσω από τα κόκκινα και τα καφέ, προτιμήστε μια απόχρωση neon όπως είναι το έντονο πορτοκαλί και το φωτεινό ροζ. Κρατήστε το σταθερό, βάζοντας concealer ως βάση και έπειτα απλώστε το ματ κραγιόν σας, δημιουργώντας έτσι ένα βελούδινο τελείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...