Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Απίστευτη εφαρμογή: Βρες από που κρατά η σκούφια σου!

Τη δυνατότητα να εντοπίσουμε από που κρατά η σκούφια μας, βάσει του που εμφανίζονται να μένουν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας, προσφέρει μια νέα εφαρμογή...


Το μόνο που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρεται να μάθει από που κρατά η σκούφια του είναι να πληκτρολογήσει το επώνυμο του στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής που προσφέρει το blog.vrisko.gr.

Υστερα από λίγα δευτερόλεπτα θα ανοίξει ένας χάρτης της Ελλάδας με «σημαδεμένες» με κόκκινο τις περιοχές όπου μένουν όσοι έχουν το ίδιο επώνυμο με αυτό που έχει αναγραφεί στο σχετικό πεδίο.

Η κατανομή του επιθέτου που πληκτρολογήθηκε στο σχετικό πεδίο στο χάρτη της Ελλάδας γίνεται με βάση τον αριθμό τηλεφωνικών συνδέσεων που αντιστοιχούν σε αυτό το επίθετο ανά περιοχή). Βλέπεις δηλαδή σε ποιες περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν αναλογικά οι περισσότεροι με το δικό σου επίθετο.

Μπορεί όλοι, λίγο πολύ, να γνωρίζουμε τους συγγενείς μας, ωστόσο μια νέα ανακάλυψη συνεπώνυμος μέσω της εφαρμογής αυτής ίσως να σταθεί η ευκαιρεία για να το... ψάξουμε λίγο περισσότερο.

Βρείτε που κρατά η σκούφια σας πατώντας ΕΔΩ.

4 σχόλια:

  1. Υπέροχα!!! Τρελλαίνομαι για γενεαλογία και αυτό το πρόγραμμα ίσχυε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού αλλά χαίρομαι που εφαρμόζεται τώρα κι εδώ.
    Τρέχω να το 'παίξω'.
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Marie-Anne και καλώς ήρθες στο blog! Ελπίζω να σου φάνηκε χρήσιμο το συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι πράγματι ενδιαφέρον, αν και δεν νομίζω ότι τελικά δείχνει από που κρατάει η σκούφια μας αλλά που βρίσκονται οι περισσότεροι με το επίθετό μας. Κάτι είναι κι αυτό βέβαια, ακόμα και αν δεν σε βοηθάει να βγάλεις σίγουρα συμπεράσματα...
      Καλή συνέχεια και έρχομαι να επισκεφτώ και το δικό σου μπλοκάκι!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή! Κοινώς, όλοι λίγο-πολύ είμαστε φακελωμένοι... :-)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σέ βρίσκω!!!!Πολύ όμορφο τό σπιτάκι σου καί πολύ ενδιαφέρον!!Μέ ενδιαφέρη πολύ από πού κρατά "η σκούφια "μου!!!Πολύ χρήσιμη αυτή η εφαρμογή!!Θά ήθελα νά τά λέμε!!Σέ περιμένω καί στό σπιτάκι μου!!Καλό βράδυ!
    http://decdimisaussi.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...