Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι καλύτερες ιδέες για την Πασχαλινή σας διακόσμηση


Τα αυγά είναι σχεδόν το πιο σημαντικό σύμβολο για το Πάσχα, ο καθένας προσπαθεί να είναι ο πιο πρωτότυπος στο βάψιμο τους. Ποιός είναι ο απλούστερος και πιο κομψός τρόπος που μπορείτε να το κάνετε αυτό; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα βρείτε την ιδέα που θα σας εμπνεύσει.
 



















































 

Τα ζώα είναι τόσο χαριτωμένα! Μερικά από αυτά χρησιμοποιούνται για τις διακοσμήσεις διακοπών, όπως τα ελάφια για τα Χριστούγεννα ή τα κουνελάκια το Πάσχα . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κοτόπουλα,  και πρόβατα ακόμα. Πώς να το κάνουμε; Κάντε γιρλάντες από χαρτί, με λαγουδάκια, χρησιμοποιήστε κηροπήγια με  στοιχεία  ζώων. Αν είσαι καλός στη ζωγραφική, ζωγράφισε κάποια παραδοσιακά ζώα για το Πάσχα στα επιτραπέζια σκεύη σου. Ο απλούστερος τρόπος είναι να κάνετε  κάρτες και προσκλήσεις  με κοτόπουλα ή σε σχήμα λαγουδάκι. Αφήστε τη φαντασία σας σε υλικά, χρώματα και τυχόν τρόπους χειροτεχνίας που θα χρησιμοποιήστε  για να κάνετε Πασχαλινό δείπνο σας το πιό χαριτωμένο.

 







 

Ο στολισμός του τραπεζιού για το Πάσχα είναι το πρώτο πράγμα που μας κάνει να θυμόμαστε ότι είναι άνοιξη, και τα φρέσκα λουλούδια είναι μεταξύ των καλύτερων και πιο απλών τρόπων διακόσμησης. Φυσικά, τα παραδοσιακά κουνέλια και τα αυγά δεν πρέπει να ξεχαστούν! Επιλέξτε φωτεινά χρώματα με πράσινο, ροζ, μπλε και χρυσό για να υπενθυμίσετε σε σας ότι είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και όλα σύντομα θα  ανθήσουν. Ή μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο παραδοσιακό, όπως μπεζ, ροζ και προσθέστε μερικά κουνέλια από πορσελάνη. Αυγά για την διακόσμηση μέσα σε καλάθια και σε παιτέλες φυσικά! Φροντίστε τα πάντα ωα είναι τέλεια την όμορφη αυτή μέρα!























 

Μερικές ακόμη ιδέες για την Πασχαλινή σας διακόσμηση


















  

Images via: digsdigs.com | shelterness.com

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ όμορφες ιδέες και καταπληκτικές φωτογραφίες. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες ιδέες! Πολύ πρωτότυπες!Ψάχνω διάφορες ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση, αφού για ακόμα μία χρονιά θα είμαστε στα σπίτια μας. Αγόρασα και μία νέα πολυθρόνα για το σαλόνι από εδώ https://e-metaxakis.com/esoterikos-horos/polythrones

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...