Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΥΡΟ-ΚΑΥΤΕΡΕΣ




Υλικά

πιπεριές κέρατο (όσες θέλουμε)
τυρί κρέμα όσο πάρει
1 πακέτο χυμό ντομάτα ή και φρέσκιες ντομάτες

Πλένω τις πιπεριές και τις στεγνώνω πολύ καλά με χαρτί κουζίνας.



Στη συνέχεια τους κάνω μια σχισμή με ένα μυτερό μαχαίρι και τις γεμίζω με ένα μικρό κουταλάκι με τυρί κρέμα.











Τις βάζω σε ένα τηγάνι και τις τηγανίζω










 

και στη συνέχεια ρίχνω το χυμό ντομάτας,














τις σκεπάζω και τις αφήνω λίγο μέχρι να πήξει η σάλτσα.












Τις μεταφέρω σ' ένα πυρέξ και τις βάζω στο τραπέζι.







ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!

      Διαγραφή
  2. Ό,τι πρέπει για χειμωνιάτικες βραδιές! Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου (λίγο καθυστερημένα....)!!! Ό,τι επιθυμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, πραγματικά πολύ ωραίο πιάτο και μένα μου αρέσει πολύ... Κατά τα άλλα ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλά δεν γιορτάζω. Η Κατερίνα γιόρταζε και της ευχήθηκα! Φιλιά :))

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραία!! και νόστιμα φαίνονται... αν και δεν είμαι φαν της πιπεριάς... θα έτρωγα από τα χεράκια σου!! μμμμ
    Γιορτάζεις;;... χρόνια σου πολλά και καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Παρασκευή μου! Ούτε εγώ είμαι φαν της πιπεριάς, αλλά η συγκεκριμένη συνταγή είναι φανταστική!!! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια, όπως είπα και παραπάνω δεν γιορτάζω εγώ, αλλά τις δέχομαι τις ευχές :))

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...