Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ



Υλικά

1 κιλό κρέας χοιρινό
μισό πακέτο τυρί Philadelphia
2 πακέτα (400 ml) κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.


Ρίχνουμε στο κρέας αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Ρίχνουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.

 




Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το τυρί



 


και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.








Το αφήνουμε λίγο να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...