Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ


Υλικά
1 πακέτο κανελόνια
σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 αυγό
τυρί τριμμένο
τυρί κρέμα
500 ml κρέμα γάλακτος


Βάζω σε μια κατσαρόλα το σπανάκι να μαλακώσει ή να ξεπαγώσει αν είναι κατεψυγμένο. Στη συνέχεια το στίβω καλά – καλά να φύγουν όλα τα ζουμιά

 
 




Ρίχνω μέσα ένα αυγό, τυρί τριμμένο,






  



λίγο τυρί κρέμα, αλάτι (ελάχιστο γιατί έχουμε το τυρί) και πιπέρι (αν θέλουμε)







 



και ανακατεύω καλά όλα τα υλικά.








 


Γεμίζω ένα – ένα τα κανελόνια με τη γέμιση προσεκτικά.








 



Σ' ένα πιάτο ανακατεύω την κρέμα γάλακτος με λίγο τυρί κρέμα








 



και το ρίχνω στο πυρέξ με τα κανελόνια







 



από πάνω ρίχνω τυρί τριμμένο.








Το σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω για κάνα μισάωρο στο φούρνο.

 *Δυστυχώς στο σημείο αυτό μου τελείωσε η μπαταρία στη φωτογραφική μηχανή και έτσι δεν μπόρεσα να βγάλω τελειωμένο το φαγητό. Ήταν όμως πολύ ωραίο!


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...