Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ DISNEYLAND!


Την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά, και όχι για λίγες μέρες, θα έχουν να ζήσουν Έλληνες που θα αποφασίσουν να εκπαιδευτούν για να κερδίσουν μια μόνιμη θέση εργασίας στην Disneyland στο Παρίσι.
Εκπρόσωποι της Disneyland θα βρεθούν στην Ελλάδα τον νοέμβριο για να συναντήσουν τους υποψήφιους εργαζόμενους! Θα γίνει ενημέρωση για την εταιρεία και τις θέσεις εργασίας που προσφέρονται. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να εργαστούν μεταξύ άλλων ως σερβιτόροι, υπεύθυνοι μπαρ, υποδοχή και ρεσεψιόν. Προσφέρεται διαμονή και δυνατότητα εισόδου και διασκέδασης στους χώρους αναψυχής. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών κατά την έναρξη της σύμβασης ενώ είναι απαραίτητη καλή γνώση της γαλλικής και αγγλικής γλώσσας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Πηγή: newsbomb.gr 

6 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραία γιατί δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ανεργία στη χώρα μας.... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια δουλειά γι 'αυτό θα ήταν πραγματικά ευτυχής ..!!! Ααα .. τι ένα όνειρο! Αλλά, ως αρχαιολόγος, δεν αναγνωρίστηκε ακόμη και από τη χώρα μου...Μια ισχυρή αγκάλιασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι ωραία! Όχι μόνο θα βρουν μία δουλειά αφού η ανεργία στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη, αλλά και θα χαίρονται κάθε μέρα αυτό το μαγευτικό τοπίο! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο!Αφού μας εξαθλίωσαν στην ίδια μας τη χώρα και δε μπορούμε να βρούμε δουλειά, τώρα θα λέμε:"Άντε και καλή μετανάστευση!":))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. beauty str, Ely, basiliki, αγκάθι,
    Γειά σας,
    Να διευκρινίσω ότι έβαλα αυτή την ανάρτηση, αφού έτσι κι αλλιώς πρέπει να διαδοθεί για να μπορέσουν να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι συμφωνώ με την μετανάστευση. Μακάρι να υπήρχαν κι εδώ δουλειές και να δούλευαν όλοι. Από την άλλη αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να εργαστούν, γιατί να μην έχουν την ευκαιρία;;;

    Φιλιά σε όλους :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προλαβαίνω να μάθω γαλλικά σε 1 εβδομάδα??? χα χα χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...