Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Diary of Bliss

Αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να γράψω και εγώ ένα άρθρο για την χαρούμενη στιγμή της εβδομάδας, μια "πρόκληση" που ξεκίνησε η Κατερίνα.


~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ .

Την προηγούμενη Παρασκευή είχε γενέθλια ένας παλιός (δυστυχώς) μου δάσκαλος. Έτσι, όλοι οι παλιοί του μαθητές συγκεντρώσαμε κάποια χρήματα, του αγορασαμε μια τουρτίτσα με κεράκια και πήγαμε στην τάξη του να του κάνουμε έκπληξη και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά!

~ . ~ . ~  ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ . ~ ~ . ~ .

Ναι, ναι, ναι δεν έχω γράψει καθόλου συναισθήματα αλλά για να είναι το πιο χαρούμενο γεγονός της εβδομάδας σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ ευχάριστο..

Δεν γράφω πολύ γιατί ο χρόνος μου δεν είναι πολύς (προφανώς θα το καταλάβατε αφού λέω ότι θα το γράψω εδώ και αρκετές ημέρες).

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:

Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας γράψω να είστε όλοι καλά!(:

3 σχόλια:

  1. Καλώς ήρθες Χριστίνα!!Σ'ευχαριστώ πολύ που συμμετέχεις!Καλή σχολική χρονιά να έχεις με ευχάριστες εμπειρίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία συναισθήματα αυτά όταν συναντάς παλιούς δασκάλους σε πάνε πίσω στα ωραία χρόνια της ξενιασιάς και της χαράς,καλό βράδυ χριστίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να αφιερώσατε τόσο χρόνο στον παλιό σας δάσκαλο, σημαίνει πως άξιζε! να ζεις πάντα όμορφες στιγμές με τους φίλους σου αλλά και την οικογένειά σου! εύχομαι και ο νέος σας δάσκαλος ή δασκάλα να είναι εξίσου καλός/καλή! Καλή αρχή! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...