Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Nokia Asha 501: Έξυπνο τηλέφωνο αξίας 75 ευρώ!

Η φινλανδική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Nokia παρουσίασε το νέο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο Asha 501, το οποίο κοστίζει 99 δολάρια – περίπου 75 ευρώ – σύμφωνα με το δίκτυο Sky News. Το νέο μοντέλο διαθέτει dual SIM λειτουργία ενώ «τρέχει» λογισμικό Smarterphone OS. Σε κατάσταση αναμονής μπορεί να αντέξει έως και 48 ημέρες με ένα φόρτισμα. Ο χρόνος ομιλίας φτάνει τις 17 ώρες.

Το νέο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο έχει οθόνη 3 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 3.2 megapixel, σύνδεση μόνο σε δίκτυα 2G, WiFi, Bluetooth και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι και 32GB. Ακόμη, το Asha 501 προσφέρει 4GB μνήμης.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας από τον εκτελεστικό διευθυντή της Nokia, Στέφεν Έλοπ. Η επιλογή της Ινδίας για την παρουσίαση του νέου μοντέλου δεν ήταν τυχαία. Ειδικοί επισημαίνουν ότι η φινλανδική εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξάπλωση των δραστηριοτήτων της στην Ινδία, μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνολογικά αγορά.

2 σχόλια:

  1. το θελωωω!!!! υπαρχει εδω στην ελλαδα κυκλοφόρισε η οχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα Έλενα! Από ότι διάβασα θα είναι εδώ τον Ιούνιο. Και συμπίπτει με το μήνα που δικαιούμαι αναβάθμιση!!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...