Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εγώ είμαι το πουλάκι Τσίου

Ήρθε η ώρα λοιπόν να γνωρίσουμε τη φωνή που έκανε «Το Πουλάκι Τσίου», πρώτο σε ηλεκτρονικές πωλήσεις στο ελληνικό ρεπερτόριο...του διαδικτυακού μουσικού iTunes και σε άλλα παρόμοια «καταστήματα». Tο πουλάκι όπως και η γατούλα, το σκυλάκι, ακόμη και το τρακτέρ που το κυνηγάει («Βρουμ»!) δεν είναι ελληνική ιδέα, αλλά εισαγόμενη από την Ιταλία.
Από τον Ιούλιο, το εν λόγω πουλί κάνει καριέρα στα ιταλικά ερτζιανά και στα ηλεκτρονικά μέσα και έχει δεχτεί πάνω από 80 εκατ. χτυπήματα στο YouTube ως «Il Pulcino Pio»!
Ποια είναι όμως η γλυκιά φωνή του; Η 28χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, θεατρική σκηνοθέτης, ραδιοφωνική
παραγωγός, Μοργκάνα Τζοβανέτι από τη Ρώμη είναι και το δηλώνει απερίφραστα στις συνεντεύξεις της: «Εγώ είμαι το Πουλάκι Τσίου!».
Η Μοργκάνα από το 1991 θεωρείτο στην Ιταλία ως το παιδί-θαύμα στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά τηλεοπτικής σάτιρας του Πιερ Φραντσέσκο Πινιτόρε «Bagaglino». Είχε το ταλέντο να τραγουδά με παράξενες φωνές, συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό.
Πηγή: www.thestival.gr

6 σχόλια:

  1. Πωπω ειλικρινά δεν το αντέχω άλλο το πουλάκι τσίου!! Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό!!χαχαχα Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι από τις τυχερές! Δεν το έχω ακούσει ούτε μια φορά ολόκληρο! Μόνο από διπλανά αυτοκίνητα, και άλλα τυχαία περιστατικά, αλλά ποτέ ολόκληρο! :))
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. καλό μήνα!!! η φωνή με το παρουσιαστικό καμία σχέση!! μπορεί να είναι πια εκνευριστικό επειδή έχει χιλιοακουστεί, αλλά έτσι είναι οι επιτυχίες! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ευάκι!!! Σωστά! Και μόνο το γεγονός ότι έγινε τόση μεγάλη επιτυχία σε ΟΛΟ τον κόσμο, είναι αξιέπαινο. Η ίδια είναι πολύ ταλαντούχα και μιμείται με μεγάλη επιτυχία πολλές φωνές.
      Φιλάκια :))

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα! Ιδέα δεν είχα ότι έκανε επιτυχία...

    Ίρμα μου κάποιος φίλος μου το έστειλε και το έμαθα χθες.

    Φιλάκια κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ θα το ήξερα, αλλά έχω τα παιδιά μου που με ενημερώνουνε!!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...