Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Krausnick, ένα τεχνητό τροπικό νησί στην καρδιά της Ευρώπης




Αν σας αρέσει η ιδέα ενός τροπικού διαλείμματος στην καρδιά της Ευρώπης, τότε μάλλον πρέπει να ταξιδέψετε 35 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου. Εκεί βρίσκεται το Krausnick, ένα τεχνητό τροπικό νησί που έχει τα πάντα, τροπικό δάσος, σάουνα, σπα, ξαπλώστρες, καφετερίες, beach voley, νεροτσουλήθρες αλλά όχι.. ήλιο.
Ο μικρός αυτός τεχνητός παράδεισος έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό ενός πρώην υπόστεγου αεροσκαφών, σε μια έκταση 70.000 τετραγωνικών μέτρων.
Η θερμοκρασία διατηρείται, χειμώνα-καλοκαίρι στους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ όταν ο καιρός χαλάει, ο θόλος κλείνει και το καλοκαίρι, συνεχίζεται. Ούτε καν μια από τις όχι και τόσο ασυνήθιστες για τον καιρό της Γερμανίας χιονοθύελλες, δεν πρόκειται να σας εμποδίσει να φορέσετε το μαγιό σας..











4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Ναι, ειδικά τώρα το χειμώνα θα είναι κάτι διαφορετικό!
      Πολλά φιλιά :))

      Διαγραφή
  2. Ωραία τα τεχνικά τοπία Irma μου που φαίνονται σαν φυσικά, αλλά τα πραγματικά φυσικά κι ειδικά την Ελλαδάρα μας δεν την αλλάζω με τίποτα!
    Φιλάκια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το φυσικό! Αλλά όταν ζεις σε μια χώρα που δεν έχει ήλιο.... τι να κάνεις; κάτι θα σκεφτείς!
      Καλές γιορτές και φιλάκια πολλά :)

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...