Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Cheesecake

Γειά σας. ΄Ενα πολύ νόστιμο και εύκολο cheesecake που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κατσαρόλες και ηλεκτρική κουζίνα. :-)
 ΥΛΙΚΑ
750 gr τυρί Φιλαδέλφεια
300 gr χυμό λεμονιού
3 ζαχαρούχα
1 και μισό πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
250 gr βούτηρο
200 gr αμύγδαλο άσπρο αποφλοιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ





Αφού θρυμματίσουμε τα μπισκότα και το αμύγδαλο προσθέτουμε το βούτηρο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.








   




Χτυπάμε με το μίξερ το τυρί Φιλαδέλφεια, τα 3 ζαχαρούχα και στο τέλος σιγά σιγά το χυμό λεμονιού.








    




Σε μια φόρμα με τσέρκι (ή αν δεν έχετε μπορείτε να το βάλετε σε ένα πυρέξ) βάζουμε τη βάση με τα μπισκότα, πατώντας με την παλάμη μας να πάει παντού.









Και από πάνω βάζουμε το μείγμα που φτιάξαμε. Ψυγείο 4-5 ώρες.
Σερβίρεται με σιρόπι από πάνω της αρεσκείας σας. Συνήθως το βύσσινο του πηγαίνει πολύ.

Καλή απόλαυση!

6 σχόλια:

  1. Αυτό καλό! Φίλε, είσαι καλός στην κουζίνα! <3 Ένα φιλί και μια καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόστιμο και εύκολο φαίνεται,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφη έκπληξη περίμενε τα ματάκια μου η είσοδος στο σπίτι σας.Με γεια ή ομοφη γιορτινή εμφανιση.Μυρισε χριστουγεννα.Το cheesecake είναι απο τα αγαπημέα μου, το κάνουμε κι εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...