Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

9+1 Προτάσεις τελευταίας στιγμής για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου



8€ Μόνο για Μία Φρεσκότατη Τούρτα Σοκολάτας ~ 1000gr σε Σχήμα Καρδιάς για την ημέρα των Ερωτευμένων, από το Ζαχαροπλαστείο MELINI στο Ν.Ψυχικό! Κάντε το πιο γλυκό δώρο και γιορτάστε όπως εσείς ξέρετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!! Αρχικής Αξίας 15€ - έκπτωση 47%



Το απόλυτο δώρο στην εορτή του Αγίου Βαλεντίνου!!19€ από 60€ για ένα εορταστικό χαλαρωτικό – αναζωογονητικό πρόγραμμα 60΄λεπτών ΜΟΝΟ για ζευγάρια που περιλαμβάνει, Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towel θερμαινόμενες πετσέτες και Fun body massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών ταυτόχρονα μαζί με πρεσσοθεραπεία στα πόδια, στον ίδιο διαμορφωμένο χώρο με τον/την σύντροφο σας στο πλάι σας. Μια εκπληκτική προσφορά από το πολυδύναμο κέντρο Body and Health στους Αμπελόκηπους. Έκπτωση 68%!!



Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο, στο ''Civitel Olympic Hotel'' στο Μαρούσι! 154€ για ένα ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα & μία διανυκτέρευση σε Superior δωμάτιο με VIP Treatment!! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!



Ατμοσφαιρική Ημιδιαμονή 2 ατόμων σε Standard δωμάτιο ή σε Πολυτελή Σουίτα από 15€, στο ξενοδοχείο Captains Hotel & Suites! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...