Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FIRMOO – ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.


Καλημέρα σε όλους!
Η εταιρεία  Firmoo ανανέωσε τα σχέδιά της για τον Ιούνιο και παράλληλα συνεχίζει την προσφορά «το πρώτο ζευγάρι δωρεάν». Τώρα λοιπόν έχετε την ευκαιρία να πάρετε τα δικά σας γυαλιά ΔΩΡΕΑΝ!


Oversize frame:
Οι μεγάλοι σκελετοί απέκτησαν πολλούς φανατικούς οπαδούς, κυρίως χάρη στους διάσημους που τα αποδέχτηκαν θερμά για να εντυπωσιάσουν. Το μεγάλο μέγεθος και οι κομψοί φακοί μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε superstar αμέσως μόλις τα φορέσετε. Αν λοιπόν αναζητάτε μια νέα εμφάνιση, αξίζει να δοκιμάσετε τους μεγάλους εντυπωσιακούς σκελετούς.









Rectangle frame:
Τα ορθογώνια γυαλιά είναι τα πιο κοινό στυλ που ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Είναι το παραδοσιακό στυλ που ξεχωρίζει, προσδίδει γοητεία και χαρακτηρίζει μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. 








Vintage style:
Πάντα θέλουμε να φοράμε μοντέρνα γυαλιά που έχουν στυλ, αλλά συχνά αγνοούμε τον τύπο vintage. Μερικές φορές το να γυρίζουμε πίσω το χρόνο μας δημιουργεί την αίσθηση μιας άλλης εποχής που ταιριάζει απόλυτα στο ντύσιμό μας. 







Nerdy style:
Ένας μεσαίου μεγέθους, στρογγυλός σκελετός, δείχνει πολύ γοητευτικός. Εάν θέλετε μια πιο  «κοριτσίστικη» εμφάνιση, τότε το nerdy style, παρά την απλότητά σου, είναι ιδιαίτερα κομψό και κλασικό.  




Είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το ποιο στυλ να διαλέξετε; Κοιτάξτε το στυλ αυτών των ατόμων που αγαπούν τη μόδα και πάρτε ιδέες:













Οι φωτογραφίες των μοντέλων προέρχονται από την Firmoo

7 σχόλια:

  1. Σούπερ γυαλιά!!και σούπερ ανάρτηση!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα τέλεια!! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα γυαλιά με το μεγάλο σκελετό!!Πολλά φιλούθκια :)
    *πρέπει να έχεις μυωπία για να τα φορείς ή είναι απλοί φακοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Βασιλική! Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γυαλιά σε νέους πελάτες. Αν έχεις μυωπία εννοείται ότι θα στείλεις την συνταγή σου για να σου φτιάξουν τους φακούς. Αν δεν έχεις μυωπία, έχει και μεγάλη γκάμα σε γυαλιά ηλίου. Τώρα αν θέλεις να τα φοράς ακόμα κι αν δεν έχεις μυωπία ίσως να μπορείς να πάρεις σκέτους φακούς, δεν το ξέρω. Επίσης μπορείς να αναρτήσεις και μια φωτογραφία σου για να δοκιμάσεις πώς σου πηγαίνει ο κάθε σκελετός!!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Θα το έχω υπόψη μου :)

      Διαγραφή
  3. δύσκολη η επιλογή γιαλιών... ωραία ανάρτηση παντως... βοηθάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...