Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Προηγμένες τεχνολογίες με ελληνική σφραγίδα

Η SciFY (Science For You / Επστήμη Για Σένα!!!) είναι μια πολύ ενεργή, μη κερδοσκοπική εταιρεία, που με την βοήθεια την τεχνολογίας μας δίνει γρήγορες και εύκολες λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Πώς θα μας φαινόταν να έχετε στο κινητό σας μια περίληψη των ειδήσεων από πολλαπλές πηγές; Ενδιαφέρον; Κι’ όμως, η SciFY το κάνει πραγματικότητα και το προσφέρει δωρεάν στο Google Play, για να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας!
Το NewSum είναι μια επαναστατική εφαρμογή για smartphones και tablets που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργεί περιλήψεις ειδήσεων από πολλές πηγές και τις συνδυάζει σε ένα κείμενο. Μας δίνει τα βασικά σημεία όλων των πληροφοριών που θα είχαμε αν μπορούσαμε να διαβάσετε τα άρθρα από όλες τις πηγές όπου ανατρέχουμε (ή που θα θέλαμε να είχαμε τον χρόνο να ανατρέξουμε…).
Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, το NewSum συνοψίζει την είδηση χωρίς να επαναλαμβάνει πληροφορία, χωρίς να παραλείπει κρίσιμα σημεία της. Όλα αυτά με ένα φιλικό προς το χρήστη, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό τρόπο.
Το NewSum αναπτύχθηκε από τη SciFY, με στόχο την άμεση, σφαιρική ενημέρωση και την ενίσχυση της πολυφωνίας στην ειδησεογραφική κάλυψη. Το NewSum είναι προς το παρόν διαθέσιμο για android συσκευές, αλλά επίσης είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα και ήδη προγραμματιστές δουλεύουν για την ανάπτυξη και άλλων εκδόσεων.

pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...