Υλικά
Εκτέλεση
> Ανακάτεψε το γιαούρτι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και το αλάτι σε μικρό μπολ και άφησε το μείγμα στην άκρη. Βάλε το αγγούρι, το αβοκάντο και τη φέτα σε άλλο μικρό μπολ και ανακάτεψέ τα ελαφρώς.
Άνοιξε τις πίτες στη μέση και γέμισε καθεμία με ίση ποσότητα από τις φύτρες, γαρνίρισε με το μείγμα αγγουριού και ολοκλήρωσε με το μείγμα γιαουρτιού.
boro.gr
- 1 φλιτζ. άπαχο γιαούρτι
- 1/4 φλιτζ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. άνηθος, αποξηραμένος
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/2 μέτριο αγγούρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο (1 φλιτζ.)
- 1 φλιτζ. φέτα τρίμμα, με χαμηλά λιπαρά
- 2 πίτες ολικής αλέσεως, κομμένες στη μέση και ζεσταμένες
- 2 φλιτζ. φύτρες τριφυλλιού ή πράσινα λαχανικά της αρεσκείας σου
Εκτέλεση
> Ανακάτεψε το γιαούρτι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και το αλάτι σε μικρό μπολ και άφησε το μείγμα στην άκρη. Βάλε το αγγούρι, το αβοκάντο και τη φέτα σε άλλο μικρό μπολ και ανακάτεψέ τα ελαφρώς.
Άνοιξε τις πίτες στη μέση και γέμισε καθεμία με ίση ποσότητα από τις φύτρες, γαρνίρισε με το μείγμα αγγουριού και ολοκλήρωσε με το μείγμα γιαουρτιού.
boro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου