Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Ένα εντυπωσιακό μεζεδάκι για τους καλεσμένους σας με 3 μόνο υλικά



Υλικά
  • 1 κιλό μεγάλες γαρίδες, καθαρισμένες από κεφάλια & κελύφη
  • 1 συσκευασία φύλλο κανταΐφι
  • 1 αυγό
  • Αλάτι, πιπέρι & ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Παίρνουμε το φύλλο κανταΐφι και το ανοίγουμε με τα χέρια να αραιώσει. Αφού αλατοπιπερώσουμε τις γαρίδες, βουτάμε μια μια στο χτυπημένο αυγό. Έπειτα τις καλύπτουμε με το φύλλο το οποίο τραβάμε από τη μία άκρη και το τυλίγουμε σφιχτά γύρω τους σαν να ήταν σχοινί. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της γαρίδας εκτός απ’ την ουρά. Τηγανίζουμε για ελάχιστο χρόνο -περίπου 2 λεπτά- σε ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...