Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 λάχανο πράσινο ψιλοκομμένο
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
λίγο αλάτι (αν χρειάζεται)
250 γραμμάρια παριζάκι ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι κάσιους
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
λίγο αλάτι (αν χρειάζεται)
250 γραμμάρια παριζάκι ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι κάσιους
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες, τα λαχανικά και καθαρίζουμε το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Στη σύνεχεια, κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, το κασέρι και τα
προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι
και τη μισή μαγιονέζα.
Έπειτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και βάζουμε την υπόλοιπη μαγιονέζα πάνω στη σαλάτα.
Τη στρώνουμε καλά και τη στολίζουμε με χοντροκομμένα ή με μισά κάσιους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου