Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Προσωπικό στην Ελλάδα αναζητά η Etihad Airways


Πληρώματα καμπίνας, υπεύθυνους τροφοδότησης και  πτυχιούχους σεφ για τις πτήσεις της αναζητά η Etihad Airways. 
Η ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στην Αθήνα, παρέχοντας την ευκαιρία στους επιλεχθέντες υποψηφίους να γνωρίσουν ειδικούς σε θέματα προσλήψεων της EtihadAirways, που θα δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για τη ζωή στο Άμπου Ντάμπι.
Για όσους Έλληνες διαθέτουν εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό τομέα κι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην αεροπορική εταιρεία, μπορούν να εγγραφούν  στην ιστοσελίδα www.etihad.com/cabincrewrecruitment .
Τα νέα μέλη πληρώματος καμπίνας θα περάσουν από εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 7 εβδομάδων στην state-of-the-artΑκαδημία Εκπαίδευσης της EtihadAirwaysστο Άμπου Ντάμπι. Η βάση των εργαζομένων πληρώματος καμπίνας βρίσκεται στη πόλη του Άμπου Ντάμπι, πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 100 Έλληνες απασχολούνται στην EtihadAirways στους οποίους περιλαμβάνονται 38 εργαζόμενοι σε βασικές υπηρεσίες, 37 εργαζόμενοι ως πλήρωμα καμπίνας και 35 πιλότοι.
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Αθήνα το 2009 και από τότε έχει μεταφέρει σχεδόν 400.000 επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι. Από τις 2 Ιουλίου 2014, η αεροπορική θα αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγια της Αθήνα – Άμπου Ντάμπι από επτά σε δέκα την εβδομάδα.
crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...