1 κιλό σπανάκι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο άνιθο
1 κούπα ρύζι
1/3 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
λεμόνι
Καθαρίζουμε και πλένουμε
το σπανάκι και το κόβουμε με το χέρι
μας. Καθαρίζουμε 3 κρεμμυδάκια
φρέσκα και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι.
Ρίχνουμε το σπανάκι
μαζί με τον άνιθο και λίγο νεράκι.
Μόλις πάρει μια βράση
το σπανάκι και “καθίσει” ρίχνουμε το
ρύζι.
Συμπληρώνουμε λίγο
νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει για
15-20 λεπτά.
Ταιριάζει ωραία με λεμονάκι!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Ίρμα, αυτό το ρύζι που έφαγα ως παιδί! Ευχαριστώ για τη συνταγή, καλές και νόστιμο! Ένα φιλί και μια αγκαλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕτσι μου αρέσει κι εμένα το σπανακόρυζο, λεμονάτο και όχι κοκκινιστό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλό βράδυ!
pentanostimo fainete.des kai ta dika mou sto
ΑπάντησηΔιαγραφήwww.nanas-gastromageies.blogspot.com
και θρεπτικό και πεντανόστιμο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάρα πολύ νόστιμο φαγητό απο τα αγαπημένα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!
Σαν παιδί, ήταν το χειρότερό μου- ή ένα απ΄αυτά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα το μαγειρεύω και το τρώω με ενθουσιασμό!
:)
!Buenos días Irma!.Me llamo María y llego a ti a través del blog de Ely y como me gusta la cocina griega he querido conocer tus platos.
ΑπάντησηΔιαγραφήEstas espinacas con arroz me agradan mucho y las probaré enseguida, te lo aseguro.
Me uno a tu blog con sumo gusto y te invito a conocer el mío.
Besos y un hermoso día!!!
amo la cucina greca quindi ti seguirò con molto piacere!!!se ti va passa da me...un saluto...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου το θύμισες κ έχω καιρό να το φτιάξω! Ωραίο φαγάκι, εμέν αμου αρέσει αρκετά ξινούτσικο! Καλή συνέχεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει αυτό το φαγητό εγώ βάζω και μια κουταλιά πελτέ ντομάτας.Με μπόλικο λεμονάκι τέλειο!!!!!!!!! Καλό βράδυ,φιλιά.
ΑπάντησηΔιαγραφή