Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss: 4η Εβδομάδα!!


-->



Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Ήμουν αποφασισμένη να “προσπεράσω” αυτή την εβδομάδα το “diary of bliss” και μάλιστα με την έγκριση της Κατερίνας που μας είπε να μην αγχωνόμαστε και αν δεν γράψουμε και μια εβδομάδα δεν έγινε τίποτα... Ο λόγος που δεν θα έγραφα είναι ο εξής: Ήθελα να καλωσορίσω τη νέα συνεργάτιδα του blog μας, - της οποίας το όνομα βλέπετε στη δεξιά μεριά του blog - να σας γράψω – εν συντομία - ότι το θετικό γεγονός της εβδομάδας είναι ότι το blog μας μεγάλωσε και απέκτησε και νέα συνεργάτιδα με σκοπό να εμπλουτίσουμε τα θέματα και με πιο νεανικό περιεχόμενο. Η νέα συνεργάτιδα δεν είναι άλλη από την κόρη μου που θέλει κι αυτή να γράφει που και που ανάλαφρα και νεανικά θέματα όπως σας είπα, αλλά τουλάχιστον γι' αυτή την εβδομάδα, με παρακάλεσε να της παραχωρήσω τη θέση μου και να γράψει εκείνη το diary of bliss λόγω του ότι είχε ένα πολύ θετικό γεγονός που ήθελε να μοιραστεί μαζί με όλους μας. Όλοι μας όμως ξέρουμε πώς είναι τα παιδιά! Εδώ και τρεις μέρες περιμένω να μου γράψει το κείμενο και ακόμα περιμένω, μέχρι που έφυγε να πάει με τις φιλενάδες της βολτίτσα... Έτσι αποφάσισα να προσπεράσω αυτή τη εβδομάδα – μη μου πει ότι της πάω και κόντρα – και να αναρτήσω ένα άλλο άρθρο. Μπαίνοντας όμως στην ιστοσελίδα για την ανάρτηση, είδα πως είχα κι άλλα βραβεία αυτή τη φορά από τη καλή φίλη Demi. Πέρασα και διάβασα το κείμενό της και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ! Όχι μόνο γιατί δημιούργησε κάτι δικό της και θέλησε να το μοιραστεί με πολλούς από μας, αλλά γιατί διαπίστωσα ότι στον ελάχιστο καιρό που έχω αυτή την ιστοσελίδα με αποδεχτήκατε και μου χαρίζετε όλοι σας απλόχερα την αγάπη σας και τα βραβειάκια σας. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην κάνω τουλάχιστον μια αναφορά σ' αυτό το γεγονός, κι έτσι ξεκινήσα να γράφω αυτό το κείμενο σαν το πιο ευχάριστο γεγονός της εβδομάδας. Ελπίζω η κόρη μου να με συγχωρέσει και να γράψει κι αυτή το δικό της "diary of bliss" που είμαι πλέον σίγουρη ότι θα το διαβάσετε με το ίδιο ενδιαφέρον! 

Και φυσικά να σας παρουσιάσω τα βραβεία που δημιουργήσε γι' αυτό το σκοπό η Demi.




Μέχρι την άλλη εβδομάδα να είστε όλοι καλά!


*Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης της φίλης Κατερίνας, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:


Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ




Yλικά:

1 πακέτο ρεβύθια (500 γρ.)
2/3 κούπας λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γρ. μακαρονάκι κοφτό
λεμόνι,
αλάτι, πιπέρι
σόδα


Εκτέλεση:

Απο το περασμένο βράδυ, βάζουμε σε ένα μπολ τα ρεβύθια με νερό στο οποίο έχουμε ρίξει μια κουταλιά σόδα και τα αφήνουμε όλη νύχτα.



Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα βάζουμε να βράσουν, ενώ αφαιρούμε αν χρειάζεται τον αφρό. 
 

Μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν τα στραγγίζουμε.

 

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για λίγο.


 


Στη συνέχεια ρίχνουμε νερό (περίπου 1,5 λίτρο) και το αφήνουμε να πάρει βράση.





Τότε προσθέτουμε τα ρεβύθια και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά.


 
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μακαρονάκι, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε περίπου για 10 λεπτά – όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το ζυμαρικό. 

 
Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό.


Όταν γίνουν ρίχνουμε το χυμό ενός λεμονιού και σερβίρουμε. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει και τυρί τριμένο.




ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Tommy Lee (Motley Crue) υπερασπίζεται την Ελλάδα με μακροσκελές post του | Rocking.gr

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ





Υλικά:

800 ml γάλα
100 γρ. Σιμιγδάλι
150 γρ. Κρέμα σαντιγύ (μορφατ ή ερμολ)
1 μεγάλο λεμόνι
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
140 γρ. Ζαχάρη
ξύσμα λεμονιού


Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με το αλάτι και τα 70 γρ. ζάχαρη







Στη συνέχεια ρίχνουμε το σιμιγδάλι και μάλις πάρει βράση το ανακατεύουμε 5-6 λεπτά.





Χτυπάμε τους κρόκους από τα αυγά μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη και την προσθέτουμε στο κατσαρολάκι με το σιμιγδάλι και ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού.


Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγύ.
Μόλις κρυώσει η κρέμα με το σιμιγδάλι την ρίχνουμε κι αυτήν στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά – καλά.


Μοιράζουμε σε μπολάκια και ρίχνουμε από πάνω λίγο ξύσμα λεμονιού. Αφού κρυώσουν μπορούμε να τα βάλουμε στο ψυγείο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

8 «μονόχρωμες» πόλεις του κόσμου!



Καλημέρα σας!
Σήμερα εν μέσω της γενικής απεργίας, λέω να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και να χαλαρώσουμε, απολαμβάνοντας κάτι διαφορετικό!
Πώς σας φαίνεται;



Η μονοχρωμία στα κτίρια μιας πόλης είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, καθώς τις περισσότερες φορές υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο μια ολόκληρη πόλη αποφασίζει να «βαφτεί» σε ένα και μόνο χρώμα.

Κι αν το αποτέλεσμα σε μια πολύχρωμη πόλη θεωρείται ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τον επισκέπτη, οι 8 «μονόχρωμες» πόλεις που θα δείτε στη συνέχεια ξεχωρίζουν για το μπλε, κόκκινο, καφέ, κίτρινο και λευκό χρώμα τους σε κτίρια, καταστήματα, μουσεία και εκκλησίες, αποτελώντας στο σύνολό τους ασυνήθιστους τουριστικούς προορισμούς.

1. Júzcar, Ισπανία

 Το Júzcar έχει μόλις 220 κατοίκους και βρίσκεται στην επαρχία της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία. Την άνοιξη του 2011, όλα τα κτίρια στην πόλη βάφτηκαν μπλε για να γιορτάσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Στρουμφάκια». Αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να είναι προσωρινή αυτή η μονοχρωμία, οι κάτοικοι ψήφισαν με μεγάλη πλειοψηφία να μείνουν μπλε τα κτίρια, αυξάνοντας κατά πολύ από τότε την τουριστική επισκεψιμότητα της πόλης.

2. Izamal, Μεξικό


 Το Izamal είναι μια πόλη στη μεξικανική πολιτεία Γιουκατάν, 72 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Merida, γνωστή με την κοινή ονομασία «κίτρινη πόλη». Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ο επισκέπτης είναι το «μουσταρδί» χρώμα σε όλα τα κτίρια. Ο λόγος;

Το μοναστήρι που αποτελεί σήμα-κατατεθέν στο Izamal είναι κατακίτρινο και έτσι οι 15.000 και πλέον κάτοικοι αποφάσισαν να χρωματίσουν σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες αλλά και δρόμους και πλατείες στο ίδιο χρώμα.

3. Jaipur, Ινδία


Το παρατσούκλι «ροζ πόλη» είναι χαρακτηριστικό για την πόλη Jaipur, καθώς όλα τα κτίρια διαθέτουν μια εντυπωσιακή αρχιτεκτονική δομή από ροζ ψαμμίτη – από τις μεγάλες κτιριακές δομές μέχρι τις μικρές αγορές της πόλης.

Το Jaipur ιδρύθηκε το 1727 μ.Χ. από τον Sawai Jai Singh II και το 1863 «ντύθηκε στα ροζ» προκειμένου να υποδεχθεί τον Πρίγκιπα Αλβέρτος, σύζυγος της βασίλισσας Βικτωρίας. Από τότε το χρώμα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και βασικό χαρακτηριστικό της.

4. Jodhpur, Ινδία

Στη μέση της άγονης ερήμου Thar θα βρείτε την «μπλε πόλη», που οφείλει την ονομασία της στο μπλε χρώμα των κτιρίων της. Αν και γενικά είναι άγνωστος ο λόγος της μονοχρωμίας, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οφείλεται στο σύστημα των καστών στην Ινδία, δηλαδή στο διαχωρισμό των κατοίκων ανάλογα με το επάγγελμά τους (τεχνίτες, πολεμιστές, ιερείς, εργάτες, επιχειρηματίες κ.λπ.).
 
5. Collonges-la-Rouge, Γαλλία

 Η πόλη Collonges-la-Rouge βρίσκεται 23 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Brive, στο Limousin. Πρόκειται για μια δημοφιλή γαλλική πόλη, όπου το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει ο επισκέπτης είναι το κόκκινο χρώμα των σπιτιών. Περισσότερο ή λιγότερο, όλα τα κτίρια της πόλης έχουν κατασκευαστεί από τον τοπικό κόκκινο ψαμμίτη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, που κατατάσσει την πόλη στις υψηλές θέσεις στη λίστα με «Τα πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας».

6. Piódão, Πορτογαλία


 Το ιστορικό χωριό Piódão βρίσκεται στις πλαγιές της οροσειράς Serra do Acor, στην κεντρική Πορτογαλία. Τα σπίτια είναι χτισμένα από τοπικά υλικά: σχιστόλιθος στους τοίχους, στέγες με πέτρα και ξύλο σε πόρτες και παράθυρα. Λόγω, μάλιστα, της σκουρόχρωμης πέτρας, όλα σχεδόν τα σπίτια στο χωριό έχουν καφέ απόχρωση, ενώ το Piódão θεωρείται από το 1980 ως το πιο τυπικό χωριό της Πορτογαλίας.

7. Ubrique, Ισπανία


Υπάρχει ένας καλός λόγος που τα πάντα στην περίφημη «λευκή πόλη» στην επαρχία Cádiz της Ανδαλουσίας, στη νότια Ισπανία, είναι κάτασπρα: Ο ήλιος καίει και το λευκό χρώμα αντανακλά τη θερμότητα, διατηρώντας δροσερό το εσωτερικό. Έτσι όλες σχεδόν οι προσόψεις των κτιρίων βάφονται σε λευκό χρώμα, για καλύτερη… μόνωση!

8. Chefchaoen, Μαρόκο



Η πόλη Chefchaouen ή Chaouen βρίσκεται στο βορειοδυτικό Μαρόκο και είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Η αρχαία πόλη χρησίμευε ως καταφύγιο για τους Εβραίους κατά τη διάρκεια της ισπανικής επανάστασης στο Μεσαίωνα. Εβραίοι πρόσφυγες, που εγκατέλειψαν την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 1930, αναβίωσαν τις γειτονιές τους στο Chefchaoen, χρησιμοποιώντας το μπλε χρώμα.

Πηγή 

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ





Υλικά:

1200 γρ. Χοιρινό κρέας
1500 γρ. Σέλινα με ρίζες
2 κουτ. γλ. κορν-φλάουρ
2 αυγά
2 λεμόνια
λάδι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση



Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.








Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και το βάζουμε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.





Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το σέλινο πλυμένο και καθαρισμένο και το αφήνουμε να μαραθεί και να “καθίσει”.



Όταν το κρέας πάρει χρώμα, ρίχνουμε νερό (να το σκεπάζει), χαμηλώνουμε την εστία μας στο μισό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει.

Όταν γίνει το σέλινο, το στραγγίζουμε και παράλληλα βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα, βάζουμε κάτω το σέλινο και από πάνω το κρέας και αφήνουμε να συνεχίσουν το βράσιμο.

Αφού βράσουν και βεβαιωθούμε ότι είναι μαλακό το κρέας και το σέλινο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και φτιάχνουμε το αυγολέμονο ως εξής:

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε 2 κουταλιές κορν-φλάουερ (επειδή δεν είμαι και η πρώτη μαγείρισα, είναι ο σίγουρος τρόπος για να μην μου κόψει το αυγολέμονο) και διαλύουμε το λεμόνι.




Χτυπάμε δυο αυγά σε μια βαθιά σουπιέρα και στη συνέχεια ρίχνουμε το λεμόνι με το κορν φλάουερ.










και ανακατεύουμε λίγο να ενωθούν.









Στη συνέχεια παίρνουμε με μια κουτάλα λίγη σάλτσα από το φαγητό και ρίχνουμε στο αυγολέμονο ανακατεύοντας.





Αφού ρίξουμε αρκετές κουταλιές, αδειάζουμε το αυγολέμονο μέσα στην κατσαρόλα με το φαγητό









και κουνάμε λίγο την κατσαρόλα να απλωθεί.












ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΤΟΠΙΤΑ


-->
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα σας παρουσιάζω μια εύκολη κοτόπιτα που γίνεται και σχετικά  γρήγορα.



Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι:

1 κοτόπουλο
4 κρεμμύδια
4 αυγά
2 φλυτζάνια τυρί τριμμένο
1 κουτί σφολιάτα κατεψυγμένη
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο.

Εκτέλεση



Αφού βράσουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε σε μια κατσαρολίτσα, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα





Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο το οποίο έχουμε καθαρίσει από πέτσες και έχουμε κόψει σε ψιλά κομματάκια.








Τα ανακατεύουμε








και προσθέσουμε τα αυγά καλά χτυπημένα (εγώ τα χτύπησα στο multi)









το τριμμένο τυρί










και λίγο μοσχοκάρυδο










Παίρνουμε ένα ταψί και αφού το αλείψουμε με λάδι, στρώνουμε το ένα φύλο σφολιάτας







Ρίχνουμε τη γέμιση







 


και στρώνουμε από πάνω το δεύτερο φύλο σφολιάτας και πιέζουμε γύρω-γύρω να κλείσει.








Αλείφουμε από πάνω με λίγο γάλα, ή αυγό ή λάδι







και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκινίσει.










ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of Bliss: 3η Εβδομάδα!!


-->



Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση...
ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά φορτωμένη και ο χρόνος μου πραγματικά περιορισμένος. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν ευχάριστα γεγονότα – αν και δεν ξέρω κατά πόσον πρέπει να αισθάνομαι χαρούμενη. Βλέπω και ακούω γύρω μου τόσες δυσάρεστες ειδήσεις που σχεδόν νιώθω ένοχη που εγώ καταφέρνω ακόμα να δουλεύω, να καλύπτω τις ανάγκες μου και ίσως να κάνω και κάποιες σπατάλες που μπορεί για άλλους να φαντάζουν τουλάχιστον “κραυγαλέες” μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι μέχρι τώρα σ' όλη τη ζωή μου ήμουν αυτό που λέμε “σπιτόγατη” δεν μου άρεσαν οι έξοδοι, ούτε οι εκδρομές και φυσικά ούτε λόγος για ταξίδια τα οποία πραγματικά με φόβιζαν. Να μπω σε αεροπλάνο, απαπα... Εδώ και δυο χρόνια όμως αυτό ξαφνικά άλλαξε. Νιώθω τόσο έντονα την ανάγκη να επισκεφτώ μια άλλη χώρα, να δω ένα άλλο χρώμα, να κάνω κάτι διαφορετικό... που αυτή η ανάγκη υπερνίκησε όλους τους φόβους μου. Πέρσι τα Χριστούγεννα στο πρώτο αεροπορικό μου ταξίδι παρόλο που ο ουρανός ήταν τόσο συννεφιασμένος που ενώ προσγειωνόμαστε δεν βλέπαμε τίποτα, δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή! Πολύ περίεργο πράγμα που μ' έκανε να συνειδητοποιήσω ότι τελικά όλα είναι στο μυαλό μας! Τέλος πάντων! Η ξεχωριστή στιγμή αυτής της εβδομάδας συνδέεται με το φετινό μου πρωτοχρονιάτικο ταξίδι! Έκλεισα λοιπόν τα εισιτήριά μας – για μένα και την οικογένειά μου – και το σπίτι που θα μείνουμε. Αυτή η διαδικασία μου αρέσει πάρα πολύ και με κρατάει σε μια όμορφη αγωνία περιμένοντας να έρθει ο καιρός να φύγω... Η διαμονή μας γίνεται σε σπίτι για πολλούς λόγους: καταρχήν στοιχίζει πολύ φθηνότερα! Ύστερα έχουμε την δυνατότητα να μαγειρέψουμε οπότε γλυτώνουμε επιπλέον χρήματα από το να πρέπει να τρώμε δυο-τρεις φορές την ημέρα έξω. Πάμε στο σούπερ – μάρκετ, ψωνίζουμε ότι θα ψωνίζαμε κι αν ήμασταν στο σπίτι μας και απλώς βγαίνουμε κι επισκεπτόμαστε μουσεία, μαγαζιά και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον. Υπήρξε και δεύτερο θετικό γεγονός! Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, για την επιβράβευση μιας εργασίας μου! Για μένα είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται ο κόπος μου και εννοείται πώς αυτή η είδηση μου έφτιαξε την ημέρα. Ο λόγος που το αναφέρω δεύτερο στη σειρά είναι απλώς ότι τα αναφέρω με την χρονική σειρά που συνέβησαν τα γεγονότα. Κάπου εδώ λοιπόν σας αφήνω καλές μου μπλογκοφιλενάδες και … μέχρι την άλλη εβδομάδα... πολλά φιλιά και να είμαστε όλοι καλά!

*Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της πρόκλησης της φίλης Κατερίνας, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:


ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!


-->

Το υπέροχο blog της φίλης Κατερίνας μας απένειμε το παρακάτω βραβείο και την ευχαριστούμε πολύ που μας έκανε αυτή την τιμή!


Με τη σειρά μας θα πρέπει να απαντήσουμε στις 11 ερωτήσεις που ακολουθούν και στη συνέχεια να απονείμουμε το βραβείο σε 5 blogs που έχουν κάτω από 200 followers και φυσικά να τα ενημερώσουμε!

Ξεκινάω το παιγνίδι των ερωτήσεων και προφανώς θα πρέπει να το απαντήσει και η Άντα για να είμαστε δίκαιοι!

1. Τι σου αρέσει να φοράς πιο συχνά; 

Ρούχα καθημερινά που με κάνουν να νιώθω άνετα. Συνήθως το χειμώνα κολάν με μπότες και το καλοκαίρι σορτς (παρά τα κιλάκια μου). 

2. Τι διασκέδασες πιο πολύ; Σχολείο ή Πανεπιστήμιο;
Δεν ήμουν ποτέ το παιδί της “φασαρίας”, δεν συμμετείχα σε φάρσες και το μόνο που έχω να θυμάμαι από το σχολείο ήταν κάποιες “κοπάνες” που πηγαίναμε για καφέ ή bowling. Στο πανεπιστήμιο δεν πήγα, οπότε..

3. Αγαπημένο Βιβλίο

Ο Αλχημιστής (Paulo Coehlo), Ο Ξένος (Alber Camus) και πολλά άλλα.

4. Ένα πράγμα το οποίο φοβάσαι;
Είναι τόσα πολλά που προτιμώ να μην αναφερθώ. Πιστεύω εξάλλου, ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το φόβο να “κυβερνάει” τη ζωή μας, γιατί ότι είναι να γίνει, θα γίνει! “Whatever will be, will be” ή αλλιώς “que sera sera” που λέει και το τραγουδάκι!

5. Τι σε οδήγησε στο blogging;
 
Καλή ερώτηση! Μια στιγμή -από τις ελάχιστες- που είχα άφθονο χρόνο και διάβαζα άλλους bloggers. Νομίζω ότι το πιο καθοριστικό ήταν αυτό που διάβασα στο blog της  Μάγδας Τσέγκου που γράφει: Αυτό το blog ήταν η ιδέα μιας στιγμής που έγινε επιθυμία στο λεπτό και πράξη στο δεκάλεπτο. Έτσι απλά !!! Αυτό μάλλον ήταν και το βασικότερο κίνητρο, γιατί θεώρησα ότι πρόκειται για κάτι πολύ εύκολο και εν πάσει περιπτώσει δεν θα έχανα και τίποτα να “πειραματιστώ”.

6. Αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ;
 
Δεν έχω αγαπημένα προϊόντα, γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι κάθε φορά με κάτι καινούργιο!

7. Η πιο τρυφερή ανάμνηση;
Εννοείται η γέννηση των παιδιών μου.


8. Τι προτιμάς; Ελαφρύ ή "βαρύ" μακιγιάζ;
ΟΤΑΝ  βάφομαι, προτιμώ το ελαφρύ μακιγιάζ.

9. Ένα πράγμα που σου αρέσει να κάνεις περισσότερο;
Computer!

10. Καμία Φοβία;
Ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω στην ερώτηση 4.


11. Κραγιόν ή Lipgloss;
Μάλλον κραγιόν. 
 

Επειδή όλοι κάνουμε ζαβολιές, θα συνεχίσω κι εγώ την παράδοση και θα απονείμω το βραβείο στους 6 τελευταίους μου αναγνώστες: δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...